Personlige Historier

Her kan du læse personlige 
historier fra virkelige handlinger

Tjenestefolk

Olga en mindreårig pige

3 kvinder som boede i en lille landsby, fik tilbudt et arbejde i Washington, U.S.A  hvor de skulle være tjenestefolk for en mand, ved navn Waleed al-saleh. Kvinderne så jobbet som en mulighed for at tjene penge, som de kunne sende tilbage til deres familiemedlemmer, men sådan var det ikke.
Kvinderne blev slået og mishandlet, deres løn var lav, og de skulle arbejde 18 timer om dagen. De var indespærret i et hus, og kun sjældent fik de lov til at gå udenfor.
En fyr ved navn Hector boede i nærheden. Han fortæller: “ Jeg stod og vaskede min bil, da jeg så en kvinde gå frem og tilbage på vejen lige udenfor min indkørsel”. Han gik over til kvinden og spurgte hende, om hun var i fare. Hun fortalte om hvad der var sket til ham og senere fortalte hun sine kollegaer om samtalen.
Et stykke tid senere var der en som bankede på Hector’s dør. Det var en af de 3 kvinder som stod og rystede i kulden. Hun flygtede efter at hun var blevet banket. Hector ringede efter politiet og senere hjalp han også de 2 andre kvinder.
    Den Amerikanske Borgerrets Union tog sagen op. De sagsøgte manden, og hans kone som stod bag det hele. Kvinderne var meget taknemmelige for hvad Hector havde gjort og lever stadig idag i U.S.A.
Olga er under 18 år og kommer fra Slovakiet, hvor hun var flygtet til Danmark.
 
En dag blev hun anholdt, fordi hun var blevet overfaldet af en flok mænd, og herefter taget ned på politistationen. Senere kom en flok unge kvinder for at hente hende, og for at fortælle, at de havde fundet et job til hende.
    Olga blev kørt op til Sverige hvor hun mødte hendes chef. Chefen fortalte hende, at hun enten skulle vælge mellem, at gifte sig med ham, eller prostituere sig. Hun valgte at prostituere sig, men hun fik ingen penge for det. Manden slog hende og voldtog hende, hvis hun ikke lyttede.
 
En dag hvor chefen sov, flygtede Olga til København hvor hun mødte en flok piger, som prostituerer sig selv. Olga ville ikke være en del af det, men bagmanden fik fat på hende. Olga gik fra at være fanget til at blive fanget igen. Da Olga stod ude på gaden og ventede på en kunde, kom der en mand som prøvede at kidnappe hende. Heldigvis var der en kvinde der så det, og hun anmeldte det til politiet, som fangede kidnapperen. Da politiet så at hun var under 18 år blev hun sendt tilbage til Slovakiet.
 
Olga lever i dag med et job, hvor hun tjener penge nok til at leve som en normal kvinde.

Siljas Historie

Pamelas Historie

Pamela kommer fra en landsby i Ghana. Pamela har aldrig kendt sin familie og lever sammen med sin tante. Hun arbejde på en gård for at tjene penge og mad til hendes familie. Pamela har aldrig gået i skole, så hun kunne kun sit modersprog.
Da Pamela var 25 år, kom Cynthia hendes kusine på besøg, hvor hun fortalte at hun ejede en frisørsalon i Danmark. Hun fortalte at Pamela godt kunne komme til Danmark og få et job hos hende, hvis hun ville. Pamela sagde selvfølgelig ja.
   Pamela rejste til Danmark hvor hendes pas og papirer blev taget fra hende. Hun fik at vide at der ikke var et job hos frisøren, men skulle arbejde som en prostituerer.
 
Pamela blev ofte truet og fik bank. Hun boede ude på landet og var ofte alene.
  Pamela tænkte tit på at stikke af, men hun kendte ingen og hun var ikke illegal i Danmark.
Pamela blev sendt til en anden by, hvor hun prøvede at stikke af, men politiet fangede hende. Hun fortalte at hendes kusine stod bag det hele, som røg i fængsel i lidt over et år. Pamela søgte asyl i Danmark og fik det til sidst.
Silja er 25 år og kommer fra Rumænien. Hun har et barn på 5 år, som bor hos familien. Siljas familie er fattige og har hele sit liv blevet udnyttet. Som 12 årig blev hun voldtaget, og som 19 årig blev hun gravid. Silja har meget lidt kendskab til verden da hun ikke gik i skole som barn.
Silja fik lovet et job i Danmark af en fyr ved navn Alfons. Hun fik at vide at hun kunne arbejder der i et år, og derefter komme tilbage til hendes familie. Silja fik en bøde da hun kom til Danmark, men hun kunne kun tale hendes modersprog.
 
Da hun opsøgte Alfons blev hun taget, og sendt til Grækenland, som en prostituerede. Da hun havde arbejdet der i et år, begyndte hendes gamle sted fra Danmark at ringe. De ville gerne have hende tilbage til Danmark. Alfons sagde at han gerne ville hjælpe hende tilbage til Rumænien.
   Silja tog tilbage til Danmark hvor Alfons tog hende, og i dag er hun stadigvæk en der prostituerer sig selv.
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now